BIBLIOGRAFEN BUSINESS

Firma-arrangementer i lækre omgivelser

Kunne du tænke dig at afholde dit møde, din konference, dit seminar, din generalforsamling eller din event i hyggelige, lokale omgivelser? Vi stiller gerne vores sale, ekspertise og faciliteter til rådighed. Vi har store lærreder, behagelige biografsæder og professionelt personale, der står klar til at skabe en fantastisk dag i Bibliografen for jeres kunder, medarbejdere eller gæster.

Vi er naturligvis fleksible. Du kan leje salen i nogle timer eller en hel dag og måske ligefrem nyde godt af, at vi samarbejder med lokale partnere i forbindelse med catering og forplejning. Vi rådgiver gerne i forhold til sammensætningen af en skræddersyet og attraktiv pakke, der passer til netop dine behov. Vi håndterer naturligvis også teknikken. Alt sammen til en attraktiv pris.

Eksklusive forestillinger

Inviter dine medarbejdere, kollegaer eller kunder på en tur i biografen.

Hvis I gerne vil have vores biografsale helt for jer selv, imens I nyder en god film, kan det selvfølgelig arrangeres. Det kunne være til en af de store premierefilm, en ældre filmperle eller noget helt tredje. Vi undersøger alle muligheder for jer og står gerne for bookning af film, eventuel forplejning i samarbejde med vores lokale partnere og sørger i det hele taget for, at I får en fantastisk tur i Bibliografens hyggelige mørke.

Vi tror på dialog og samarbejde og hjælper jer med at skabe lige præcis det event, som I har brug for.

Firmagavekort

Forkæl dine medarbejdere med et firmagavekort

Står julen for døren? Eller måske et helt særligt jubilæum? Eller måske har du bare lyst til at anerkende nogle medarbejdere eller kollegaer?

Så kunne et gavekort til Bibliografen være noget for dig og din virksomhed.

Det kunne f.eks. være et gavekort til en film inkl. popcorn + sodavand, eller måske et gavekort, hvor du selv bestemmer beløbet. Kontakt os for at få et tilbud.

Nyhedsbrev

GÅ ALDRIG GLIP AF ET TILBUD

Hvis du vil være sikker på altid at være up-to-date med vores tilbud til virksomheder, erhverv m.m., vil vi anbefale, at du melder dig til vores helt særlige Bibliografen Business-nyhedsbrev. Her vil du blive informeret om forpremierer, arrangementer og andre tiltag, der kan give dig en unik mulighed for at forkæle dine medarbejdere eller kunder med et besøg i Bibliografen.

 

Kontakt os