Om bibliografen

Bibliografen er et helt særligt kulturhus med biograf og bibliotek under et tag. Et vaskeægte oplevelseshus med lange åbningstider, plads til de nyeste film i moderne biografsale, den nyeste litteratur, hyggelig leg, heftige computerspil, gode læsestunder og ikke mindst frisk kaffe og popcorn i caféen.

Du kan også nyde Gadehaven uden for Bibliografen eller deltage i spændende workshops i vores Film- og Medieværksted. Hvis du har god tid inden filmen, kan du bruge tiden på de nyeste tidsskrifter, dagens aviser, eller blot gå på opdagelse på bibliotekets hylder.

Huset åbnede for første gang dørene 6. februar 2010. Før det havde Gladsaxe Bio ligget på samme adresse siden 1972, men i 2010 flyttede biblioteket også ind. Nu var film og litteratur samlet under samme tag, og du møder ofte det samme personale i både bibliotek og biograf.

Husk: Vi er altid glade for at se dig!

 

Teknik

Bibliografens to biografsale:

 

Sal 1

Antal sæder: 212 + 4 kørestolpladser

Lærredets størrelse: 10 m x 4,4 m (44 m2)

Billede: Dolby Digital 2K + 3D + HFR

Lyd: Dolby Digital 7.1

Teleslynge: Ja

Handicapadgang: Ja

 

Sal 2

Antal sæder: 98 + 4 kørestolpladser

Lærredets størrelse: 8,2 x 3,5 meter (28,7 m2)

Billede: Dolby Digital 2K + 3D + HFR

Lyd: Dolby Digital 7.1

Teleslynge: Ja

Handicapadgang: Ja

Du finder Bibliografen på Bagsværd Hovedgade 116 P, 2880 Bagsværd.

 

Med bus:

Der kører flere busser der stopper nær Bibliografen. Tjek rejseplanen for en rute der passer dig.

www.rejseplanen.dk

 

Med tog:

Tag S-toget og stå af på Bagsværd Station. Bibliografen kan ses fra perronen. Det tager ca. 5 min. at gå fra perronen til Bibliografen.

 

Med bil:

Der er gratis 3 timers parkering ved Bibliografen. Der er parkeringspladser foran Bibliografens indgang og på bagsiden af bygningen. Spørg gerne personalet, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har parkeret rigtigt.