Om bibliografen

Bibliografen samler bibliotek og biograf under et og samme tag i et dynamisk og levende oplevelseshus med højt til loftet. Vi har fokus på kulturelle, mangfoldige oplevelser og fællesskaber, og vi er et lokalt hus med plads til alle. Her er noget at mødes om og nogen at mødes med. Hvis du har en god ide, vil vi rigtigt gerne høre om den, da vi hele tiden leder efter dugfriske samarbejder og partnerskaber, der kan skubbe huset i nye og uventede retninger.

Åbningstiderne er lange, og vi har plads til både den nyeste litteratur, de nyeste film i moderne biografsale og spændende arrangementer, hyggelige lege, gode læsestunder og ikke mindst frisk kaffe og popcorn i caféen eller Gadehaven. 

 

Bibliografen er en del af Bagsværd

Vi ønsker samarbejder og fælles aktiviteter med borgere, erhvervsliv og foreninger. Tag endelig kontakt til os, hvis du er frisk på at skabe noget sammen. Vi stiller også gerne vores lokaler til rådighed, er glade for samskabelse og så elsker vi at komme ud af huset.

 

Lidt om vores historie

Huset åbnede for første gang dørene 6. februar 2010. Før det havde Gladsaxe Bio ligget på samme adresse siden 1972, men i 2010 flyttede biblioteket også ind. Nu var film og litteratur samlet under samme tag, og du møder ofte det samme personale i både bibliotek og biograf.

 

Husk: Vi holder af alle vores gæster og er altid glade for at se dig!

 

Teknik

Bibliografens to biografsale:

 

Sal 1

Antal sæder: 212 + 4 kørestolpladser

Lærredets størrelse: 10 m x 4,4 m (44 m2)

Billede: Dolby Digital 2K + 3D + HFR

Lyd: Dolby Digital 7.1

Teleslynge: Ja

Handicapadgang: Ja

 

Sal 2

Antal sæder: 98 + 4 kørestolpladser

Lærredets størrelse: 8,2 x 3,5 meter (28,7 m2)

Billede: Dolby Digital 2K + 3D + HFR

Lyd: Dolby Digital 7.1

Teleslynge: Ja

Handicapadgang: Ja

Du finder Bibliografen på Bagsværd Hovedgade 116 P, 2880 Bagsværd.

 

Med bus:

Der kører flere busser der stopper nær Bibliografen. Tjek rejseplanen for en rute der passer dig.

www.rejseplanen.dk

 

Med tog:

Tag S-toget og stå af på Bagsværd Station. Bibliografen kan ses fra perronen. Det tager ca. 5 min. at gå fra perronen til Bibliografen.

 

Med bil:

Der er gratis 3 timers parkering ved Bibliografen. Der er parkeringspladser foran Bibliografens indgang og på bagsiden af bygningen. Spørg gerne personalet, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har parkeret rigtigt.