Sæson 2024/25 er planlagt og billetsalget er startet!

 

At se opera i biografen er som at være der selv, og i denne sæson bliver Bibliografens mørke henført til de store operascener.

Stor lyd og flotte billeder.

Operaforestillingerne vises med engelske undertekster.

 

Pris pr. forestilling: 150,- kr.

OBS: Grundet lang spilletid (>5 timer) koster Valkyrien: 225,- kr.

 

Hver forestilling har indlagt en pause på ca. 20 minutter.

Bibliografens café vil til forestillingerne have Operatilbud på nogle udvalgte forfriskninger.

 

------------------

 

Svalen

Mandag 16. september KL. 18.00

La Rondine - La Scala

Puccinis ‘oversete’ opera er en bittersød kærlighedshistorie i tre skønne akter. Vi møder den franske kurtisane Magda og den idealistiske unge mand Ruggero, der tilbyder Magda et alternativ til hendes vilde livstil. Den spektakulære forestilling er optaget på La Scala i Milano og dirigeret af Riccardo Chailly.

 

Figaros Bryllup

Mandag 7. oktober kl. 18.00

The Marriage of Figaro - The Royal Opera - 2024

Du er hermed inviteret til Figaros Bryllup. Almaviva-familien lover en oprivende festdag fyldt med afsløringer og skandaler! Mozarts morsomme opera er nemlig fyldt med overraskelser, forbudte længsler og uforglemmelige melodier. Der er alt fra optrin så morsomme, at du klapper dig selv på knæene, til scener så smukke, at du nok får brug for lommetørklædet.

 

Nøddeknækkeren

Lørdag 21. december KL. 15.00

The Nutcracker - The Royal Ballet - 2023

En fortryllende og festlig ballet for hele familien. Julia Trevelyan Omans periodekorrekte designs tilfører en ekstra dosis charme til Peter Wrights højtelskede Royal Ballet-produktion, når eventyrlig magi møder spektakulær dans i denne uforglemmelige og klassiske ballet.

 

Hoffmans eventyr

ONSdag 5. februar KL. 18.00

The Tales of Hoffman - The Royal Opera - 2024

Mød fire fantastiske kvinder i fire helt særlige kærlighedshistorier. Juan Diego Flórez star i spidsen for et fantastisk ensemble i en prægtig opsætning af Offenbachs drømmeagtige opera.

 

 

Svanesøen

Mandag 31. marts KL. 18.00

Swan Lake - The Royal Ballet - 2024

 

Oplev en af den klassiske ballets mest bevægende fortællinger om kærlighed, forræderi og tilgivelse i historien om prinsessen Odette, der ved hjælp af trolddom bliver forvandlet til en svane. Tchaikovskys musik er blandt den smukkeste musik, der nogensinde er skrevet.

 

 

Turandot

Mandag 28. april KL. 18.00

Turandot - The Royal Opera - 2025

I Puccinis betagende opera møder vi en prinsesse med et hjerte så koldt som is samt hendes mystiske bejler. Hidtil har prinsessen ellers gjort kort og definitiv proces med sine bejlere, men en dag bliver hun udfordret af en mand, der bruger det stærkeste våben, han har - sit hjerte. Puccinis mesterværk bliver her bragt til live i en forrygende produktion.

 

Valkyrien

Søndag 15. juni KL. 12.30

Die Walkure - The Royal Opera - 2025

Guder og dødelige kæmper imod hinanden i ’Valkyrien, der indgår i Wagners cyklus Der Ring des Nibelungen. Dirigent Pappano og instruktør Barrie Kosky genforenes i denne produktion, der forener opera, det mytologiske og det helt store drama.

 

OBS: Forhøjet pris p.g.a. forlænget spilletid (>5 timer).