Sommeroplevelser i Bibliografen

Vi har masser af gode oplevelser for hele familien i sommerferien. 

Sommerferiefilm

Den første tur i biografen skal være noget særligt, så også i år viser Bibliografen Bagsværd de bedste kortfilm for de 3 - 6-årige og deres voksne i sommerferien. Som altid består programmet af cirka 30 minutter med de bedste kortfilm - og det er helt gratis.

Hver uge viser vi de samme film hver dag mandag til fredag.

Der skal ikke bestilles billetter, så du og dine børn møder bare op.

 

1. juli - 2. august : Mandag til fredag kl. 10.30

Gratis entré - bare mød op

 

Højtlæsning og aktiviteter: 

 

Uge 27 - Torsdag 4. juli kl. 13.30-15.00 - Minions 

Kom forbi Bibliografen til højtlæsning og workshop hvor du kan lave dit helt eget minions-bogmærke og minions perleplader. 

 

Uge 28 - Torsdag 11. Juli kl. 13.30-15.00 - EM 

Vi varmer op til EM finalen i fodbold med højtlæsning og kreaworkshop, hvor du kan designe din egen fodboldtrøje med navn og tal. Det koster ikke noget at være med, men du skal medbringe en t-shirt, som kan piftes op. 

 

Uge 29 - Torsdag 18. Juli kl. 13.30-15.00 - Venskab 

Temaet denne torsdag er venskaber. Har du en god ven, som du vil give et venskabsarmbånd? Så har du mulighed for at lave to ens armbånd og få højtlæsning. 

 

Uge 30 - Torsdag 25. Juli kl. 13.30-15.00 - Drømme 

Deltag i en dejlig, afslappende højtlæsning, når vi lægger måtter og puder ud på gulvet og drømmer os væk i bogen “Drømmejunglen”. Bagefter laver vi personlige drømmefangere med fjer, perler og glimmer. 

 

Uge 31 - Torsdag 1. august kl. 13.30-15.00 - Vitello 

Er du klar til at starte i skole? Vi læser Vitello og laver personlige notesbøger og skoleskemaer, så du er klar til skolestart.  

 

Uge 32 - Torsdag 8. august kl. 13.30-15.00 - Den magiske blyant 

Harald og den magiske blyant får præmiere i Bibliografen. Derfor inviterer vi til højtlæsning og tegneworkshop med hemmelige spion tuscher. Der vil være en spion konkurrence, hvor du skal rundt og finde usynlig skrift på biblioteket. Du får en spion tusch på workshoppen, som du kan tage med hjem. Det er gratis men kræver tilmelding. 

Husk også alle de gode familiefilm der kan nydes i biografen.