Sommerferiefilm for de mindste

Den første tur i biografen skal være noget særligt, så også i år viser Bibliografen Bagsværd de bedste kortfilm for de 3 - 6-årige og deres voksne i sommerferien. Som altid består programmet af cirka 30 minutter med de bedste kortfilm - og det er helt gratis. Der skal ikke bestilles billetter, så du og dine børn møder bare op.

 

5. juli til 8. august - Mandag til fredag kl. 10.30

Gratis entré - bare mød op

 

Program

Uge 27
Varighed: 27 minutter.

 

Schhhh!
Mor og far er trætte, men Louis og hans bedste ven, Dynen, er helt friske. Så de går på opdagelse. Men så går det galt! 10 min.

Den lille fugl og larven

I et træ bor en lille fugl. Den opdager en larve, som æder bladene. 4 min.

Rita og krokodille – Nat
Rita og Krokodille tager på en fantasifuld rumrejse, for at finde ud af om der mon bor nogen ude i rummet. 5 min.

Karla Kanin på stranden
I "Karla Kanin på stranden" følger vi en kaninpige med lange ører og storprikkede bukser – og hendes møde med en mariehøne. 6 min.

Lili får besøg

Lili får besøg. Og ikke af hvem som helst, af sin allerbedste veninde, Molly. At for­ventningens glæde kan være større end selve samværet er så en anden ting. 3 min.

 

Uge 28
Varighed: 28 min

 

Rita og Krokodille – I Biografen

Rita og Krokodille skal se “De 5 feer” i biografen. Krokodille larmer med slikpapiret, slubrer og gaber. Nu bliver det spændende! 5 min.

Zebra

Zebraen elsker sine striber, men hvad gør man, når striberne ikke vil makke ret? En sjov lille film om at ting ikke altid er, som man regner med. 3 min.

Min mosters historier – Flaskeposten

Theodor fanger en flaskepost i sit fiskenet. Inde i flasken ligger der et mystisk kort over en øde ø. 9 min.

Vitello ønsker sig en hund

Vitello får mange ideer, nogle af dem er gode, nogle er ikke så gode. Den ide med at han skal have en hund, er nok en af hans allerbedste ideer. 7 min.

Storvask – Sæbebobler

»Storvask« er en række små fortællinger, der tager udgangspunkt i fantasien om, at vasketøj har sit eget liv bag vaskemaskinens rude. 4 min.

 

Uge 29
Varighed: 27 min

 

Løve
Gazellen tror ikke, at løven kan fange ham. Men så begynder løven at løbetræne. 3 min.

Pipungerne – Turen til åen

Sille og Saxe tager til åen. Saxe vil fiske, men det er ikke let! Da han endelig fanger en fisk, bliver de enige om at sætte den ud igen. 5 min.

Blæksprutte

En blæksprutte går i gang med at bage en kage. Men den ene af blækspruttens mange arme vil ikke arbejde sammen med de andre. 4 min.

Vitello er bagvendt

Vitello vågner og er træt af alt. Men så kan man jo heldigvis gøre alting bagvendt … 7. min.

Hunden Ib er forsvundet væk
Musen vågner forskrækket, da den hører en lyd. Da den vil undersøge, hvor lyden kommer fra, ser den noget hvidt, der bevæger sig. 3 min.

Rita og krokodille – Blåbær

Rita og Krokodille plukker blåbær. Rita holder godt øje med alt hvad Krokodille gør. Hvis han spiser blåbær, bliver hans tunge blå! 5 min.Uge 30
Varighed: 28 min

 

Den lille gris flyver
En lille finurlig tegnefilm for de helt små børn om en gris, der flyver. 10 min.

Hunden Ib fodrer myrerne

Man må ikke fodre myreslugeren i Zoologisk Have. Men det gør Ib heller ikke, han fodrer myrerne. 3. min.

Filmen om frøen

Frøen har mange spøjse egenskaber, fx kan den skifte farve og har sugekopper under fødderne. En dag ser en af frøerne en okse. Frøen drømmer om at blive større end oksen, men det er ikke så nemt. 6 min.

Vitello graver et hul

Vitello keder sig! Hans mor sender ham ud for at lege og siger, at han skal finde en ny ven. Vitello møder en dreng, der foreslår, at de graver et hul på cykelstien. 7 min.

Myre

Alle myrerne arbejder perfekt sammen. Men der er én myre, der gør alting anderle­des. 3 min.

 

Uge 31
Varighed: 30min

 

Cirkeline: åh sik'en dejlig fødselsdag
Cirkeline holder fødselsdag og får besøg af musene. Man spiser lagkage og kommer ud for forskellige ”uheld”, der dog ikke ødelægger den dårlige stemning. 7 min.

Hunden Ib gynger højt

Ib keder sig. Han går hen på legepladsen og sætter sig på en gynge. Han gynger højt. Megahøjt. Så højt, at han snurrer rundt om overlæggeren. 3 min.

 

Fløjteløs

Historien om den lille fugl Fløjteløs, der forgæves flyver rundt og prøver at fløjte. Mon han lærer det til sidst? 5 min.

Lili elsker mad
Lili elsker mad – mest dessert. Men det er hårdt at komme igennem en hel portion kedelig aftensmad. Så er det heldigt, hun kan dele sin mad med Vov vov. 3 min.

Pipungerne - prinsessen og vagten
Sille leger prinsesse og vil ikke forstyrres. Saxe holder vagt ved slottet, men en flok myrer er ikke til at styre, de kilder Saxe og stikker af med prinsessekronen. 5 min.

Vitello napper en kat
Vitello og Max og Hasse og William kunne godt tænke sig virkelig mange penge. Så de beslutter sig for at nappe nogens kattekilling. Og kræve virkelig mange penge for at aflevere den igen. 7 min.