Brug bibliografen

Børnefødselsdag

Vidste du, at du og dine venner kan holde en helt særlig filmfødselsdag foran det store lærred med masser af hygge, film, sodavand og popcorn?

 

Pakke 1:
Fødselsdag med festligt bord, slikposer og biograftur med popcorn og sodavand

Vi dækker et fint fødselsdagsbord med dug og flag, hvor du kan fejre fødselsdag med dine gæster i 45 minutter før filmen starter.

Vi serverer en fødselsdagsslikpose til alle, og du må selv medbringe kage eller boller – eller hvad du gerne vil servere for dine gæster.

Prisen inkluderer derudover en biografbillet samt en lille popcorn og ½ liter sodavand, I kan tage med ind til filmen.

Pris: 130,- kr. pr. person (OBS der kan bookes til max. 15 gæster)

 

Pakke 2:
Fødselsdagsrabat på biograftur med popcorn og sodavand

Inviter dine venner med til at fejre fødselsdag med en god film, hvor I hygger med popcorn og sodavand sammen i biografen.

Prisen inkluderer en biografbillet, samt en lille popcorn og ½ liter sodavand I kan tage med ind til filmen.

Pris: 100,- kr. pr. person

 

Tilbuddene gælder til alle de børnefilm, vi viser i Bibliografen.

Vi kan kun booke fødselsdage på programsatte film. Se programmet her på hjemmesiden.

Fødselsdagspakker kan reserveres på tlf. 39576464

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Skolebio

Bibliografen sender særlige skolebiografprogrammer ud med jævne mellemrum. Det er dels Bibliografens egne programmer og dels programmet for "Med Skolen i Biografen", der laves i samarbejde med Centret for Undervisningsmidler i regionen.

Her er filmene kort beskrevet med spilledage og -tider.

Har du ønsker om andre film eller andre tidspunkter, kan du kontakte Bibliografen for at høre om mulighederne. Vi arrangerer gerne en særforestilling for klasser.

Kontakt tlf: 39 57 64 64

 

Reklamer

Her i biografen har vi en aftale med FS2 reklame a/s omkring salg, produktion og håndtering af biografreklamer. Du har derfor en professionel kontakt, hvis du ønsker at få din reklame på det store lærred.

Biografreklamer virker!

Du har publikums fulde opmærksomhed, det store biograflærred og den ultimative lyd til din rådighed - tiden er din!

Biografen er et af de få medier, hvor reklamerne er et positivt tilvalg, og hvor der er meget lidt støj. Derfor huskes reklamer set i biografen langt bedre end andre medier - det viser alle undersøgelser.

En produktion, mange muligheder
Med en digital biografreklame er alt muligt! Lige fra den enkle og simple produktion, til produktioner hvor du selv via internettet kan udskifte tilbud og budskaber. Vi hjælper dig med at formidle dit budskab på den mest effektive måde. Dit reklamespot kan benyttes i mange forskellige sammenhænge - f.eks. også på sociale medier og på din hjemmeside.

Annoncørfordele
Som annoncør i din lokale biograf bliver du ikke alene kendt i lokalområdet, du støtter det lokale kulturliv og du får samtidig mulighed for en række annoncørfordele i biografen - f.eks. specialtilbud om køb af biografbilletter eller mulighed for at arrangere lukkede særforestillinger for personale og kunder.

Lad os hjælpe dig videre
Måske har du andre ønsker - lad os høre om dem! Vi kan sammensætte en pakke, som er skræddersyet dine ønsker, behov og økonomi. Og det er faktisk billigere end man tror!

Uanset om du har en færdig film eller blot nogle tanker om hvad du vil formidle, har du hjælpen lige ved hånden.

Vores samarbejdspartner hjælper dig hele vejen fra ide til eksponering på det store lærred.

 

Du kan også få mere inspiration på: www.bookascreen.dk

 

Udlejning

I det omfang, det ikke griber ind i Bibliografens normale drift, kan du leje Bibliografens sale til egne arrangementer eller filmforevisninger. Det er en mulighed, som mange virksomheder og foreninger allerede benytter sig af.

Du kan leje salen til privat brug eller du kan aftale at se en film efter dit arrangement. Vi tilrettelægger gerne et program efter dine ønsker.

Kontakt tlf: 39 57 64 64